ελ

en

 

Κ. ΣΑΒΒΑΣ ΕΠΕ:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΟΙΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

 


Π Ρ Ο Φ Ι Λ

 

Η Κ. ΣΑΒΒΑΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 2002 από τον Κώστα Σάββα ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών, εγκαταστάσεων ναυτικού κλιματισμού από το 1974 και από το 1986 ως εργολάβος με δική του ατομική εταιρεία.


Η εταιρεία αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή εγκαταστάσεων κλιματισμού, αερισμού – εξαερισμού σε επιβατηγά, οχηματαγωγά, κρουαζιερόπλοια, τουριστικά, σκάφη αναψυχής, εμπορικά και πολεμικά πλοία. Επίσης περιλαμβάνεται ο καθαρισμός δικτύων αεραγωγών με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού και τεχνογνωσίας.


Η άνω των 30 ετών εμπειρίας, μας έδειξε ότι προσφέροντας στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες εξασφαλίζεται και η δική μας επιτυχία. Είμαστε σε διαρκή προσπάθεια ανάπτυξης και παροχής εξειδικευμένης τεχνογνωσίας.


 

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλαμβάνει εργασίες στο εξωτερικό και να παρέχει ομάδες από εξαίρετους τεχνικούς με τα απαιτούμενα εργαλεία κι αναλώσιμα με ετοιμότητα να ταξιδεύουν έπειτα από σύντομη ειδοποίηση και να πραγματοποιούν επισκευές σε όλο τον κόσμο, ακόμα και σε πλοία κατά τη διάρκεια ταξιδιών.